Hirdetés
. Hirdetés

Brutálisan gyors lesz a Samsung Galaxy S10

|

A hírek szerint a gyártó LPDDR5 RAM-mal szereli fel az új csúcsmobilt.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung jövő hónapban mutatja be az új Galaxy S10 sorozatot, és minél közelebb kerülünk a dátumhoz, annál több információ lát napvilágot az új zászlóshajóról.

A Samsung Galaxy S10 Plus változata, amit valószínűleg Galaxy S10+-nek fognak hívni, hosszú idő óta a legvékonyabb modellnek ígérkezik. A vastagsága csak 7,79 milliméter lesz, ami kevesebb, mint a Galaxy S8 8 millimétere, illetve az S9 sorozat 8,5 millimétere.

Ebbe a pengevékony testbe a gyártó hihetetlen mennyiségű fejlett technológiát gyömöszöl be. A Galaxy S10 Plus hátoldalán három kamera lesz, elől legalább még egy a kijelzőbe integrálva, és egy ujjlenyomat-érzékelő az üvegbe ágyazva.

A Galaxy S10 jóval gyorsabb lesz elődeinél, hála az LPDDR5 RAM-nak. Bár ez a továbbfejlesztés egyelőre nem biztos, lényegesen javítaná az eszköz teljesítményét. Az adatráta 6400 megabit/másodpercre nőne, ami 1,5-szeres gyorsulás a jelenlegi csúcsmobilokban használt DRAM lapkákhoz képest.

Ami a RAM-ot illeti, a Plus változat valószínűleg 8, az alapverzió 6 gigabájtot tartalmaz majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.