Hirdetés
. Hirdetés

BYOD minden második cégnél

|

2017-re a vállaltok közel felénél az alkalmazottak saját eszközökön dolgoznak majd, mivel a cégek nem költenek többet saját gépparkra - áll a Gartner előrejelzésében.

Hirdetés

A David Willis által elkészített jelentés szerint: a cégek mintegy 15 százaléka sosem fog átállni a BYOD modellre, míg 40 százalékuk ad választási lehetőséget a dolgozóknak, hogy saját vagy vállalati eszközökön végezzék munkájukat. A BYOD trend mellett szól, hogy a mobil készülékek használata növeli a produktivitást, miközben a céges eszközök sokba kerülnek, alkalmazottanként több mint 600 dollárba évente.

 

Az, hogy a vállalatok egyszerre tudnak költséget csökkenteni és hatékonyabbá tehetik az alkalmazottakat, komolyan közrejátszott a „Hozd a saját kütyüd” jelenség elterjedésében. A Gartner által megkérdezett CIO-k többsége pozitívan áll a BYOD trendhez, de csak 22 százalékuk tett lépéseket a mobil projektek területén.

Továbbra is komoly kihívást jelent azonban a megfelelő biztonság és a menedzsment eszközök borsos ára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.