Hirdetés
. Hirdetés

Canon lézernyomtatók a KKV-knak

|

Bemutatkozott a japán gyártó színes lézernyomtatóinak új generációja - nagyvállalati funkciók a kisebb vállalkozások számára.

Hirdetés

Canon i-SENSYS LBP7680Cx printer nyomtató
Canon i-SENSYS LBP7680Cx printer nyomtató

A Canon Europe bejelentette az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn színes lézernyomtatókat, amelyeket munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára készített a vállalat. Az iparágban elsőként a MEAP-kompatibilis LBP7680Cx integrálható a Canon uniFLOW platformjával, így nagyvállalati szintű funkciókat biztosít a kisebb vállalati felhasználók számára.

A lézernyomtatók új generációjának első tagjai a Canon imageRUNNER ADVANCE platformjával kompatibilis, új architektúrára épülnek. A MEAP technológiának köszönhetően az LBP7680Cx lézernyomtató egy integrált nyomtatás- és dokumentumbeolvasás-kezelési megoldás része lehet. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára a teljes költségfelügyeletet és helyreállítást, valamint a felhasználók nyomon követését és naplózását.

A beépített biztonsági funkcióknak - mint például a biztonságos nyomtatás vagy kulcsszó felismerés - köszönhetően szabályozható a bizalmas tartalmak terjesztése.

A helytakarékos és kompakt kialakítású lézernyomtatókat egyszerű formavilág jellemzi. Könnyen használható kezelőpanelje, valamint az animált, ötsoros LCD könnyű beállítást és használatot biztosít. Az Adobe PostScript level 3 támogatás pedig lehetővé teszi a professzionális minőségű szöveg- és képnyomtatást, valamint a nyomtató teljesítményének növelését.

A modellek - fekete-fehér és színes nyomtatás esetén is - akár 20 oldalt/perc nyomtatásra képesek, jellemző átlagos energiafogyasztásuk (TEC) pedig 0,9 kWh hetente.

Az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn 2011 szeptemberétől lesz elérhető Európában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.