Hirdetés
. Hirdetés

Canon, ősz, nyomtatók

|

A Canon irodai termékcsaládja új tagokkal bővült, ami nemcsak darabszámban, hanem tudásban is többletet jelent.

Hirdetés

Augusztus 22-én a Canon sajtótájékoztatóján bejelentette PIXMA termékcsaládjának bővülését. Ugyanekkor elmondták, hogy a Canon Magyarországot is tartalmazó kelet-európai régió az idei tervet 101 százalékra teljesítette, folyamatos a bevétel, és a nyereség növekedése. A Canon globálisan ennek jelentős részét (8 százalékát) visszaforgatja a kutatás-fejlesztésbe, ennek eredményeként jelennek meg rendszeresen új készülékek.

A PIXMA család minden kategóriában új darabokkal bővült. A sok készülék miatt részletes adattáblázatok bemutatására nincs mód, inkább a nyomtatókban megjelenő technikai újdonságokat foglaljuk össze. A készülékek sajátja a QuicStart funkció, ami azt jelenti, hogy bekapcsolástól számítva 2-5 másodperc múlva nyomtathatunk-olvashatunk. A lapolvasók adagolója gyorsabb lett, és az olvasás független lett a nyomtatástól: a következő lap olvasásával már nem várja meg a készülék az előző lap kinyomtatását. Lapolvasókban megjelent a fehér LED technológia, ennek nincs szüksége bemelegedésre, azonnal működőképes. A fényképek digitális retusáláshoz Auto Image Fix szoftver a nyomtatók tartozéka. A multifunkciós készülékek új, eddig nagy másolókban, vagy még ott sem létező lehetőségeket kaptak: a fekete keret törlése, illetve a másolt képben adott terület kijelölése, és csak annak másolása. A felhasznált kettős színrendszert tökéletesítették.

A nyomtatás nagyon gyors, a 10×15 fényképek 21 másodperc alatt készülnek el. A ChromaLife100 képesség azt garantálja, hogy a Canon saját anyagaival, hordozóival készített fényképek 100 évig tárolhatóak minőségromlás nélkül.

Az integrált szoftvercsomag egyszerűsödött: az eddigi sok külön létező alkalmazás egybe van építve. A nyomtatók kezelését, kezelőfelületét igyekeznek egységessé tenni.

A lézernyomtatók családja is bővült: itt a kis energiaigény a jellemző, és az első nyomat gyors elkészítésének lehetősége. Az új lézernyomtatók közt van kis színes lézernyomtató, illetve felsőkategóriás többfunkciós készülékek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.