Hirdetés
. Hirdetés

Canon üzleti szkennerek Mac-es archiváláshoz – de miért feketék?

|

A Canon imageFORMULA DR-2010M és DR-2510M készülékek a Canon első Macintosh-kompatibilis lapolvasói

Hirdetés

A Canon bemutatta új, az Apple operációs rendszerével kompatibilis üzleti dokumentum-lapolvasóit, az imageFORMULA DR-2010 és DR-2510M készülékeket. A gyártó történetében ezek az első üzleti lapolvasók Macintosh rendszerekhez, melyeket a továbbiakban újabb modellek követnek majd, tekintettel a Mac alapú felhasználók növekvő arányára.

 

 

Az új, imageFORMULA DR-2010 és DR-2510M szkennereknek köszönhetően a Macintosh rendszert használó irodák is hozzáférhetnek az eddig csak a Windows környezeten keresztül elérhető Canon lapolvasókhoz. A kompakt, lapadagolós rendszerű készülékek lapolvasási tulajdonságai megegyeznek a Windows rendszerhez készült DR-2010C és DR-2510C modellekével. A két kompakt lapolvasót a Windows rendszerrel kompatibilis modellektől csupán a fényes fekete megjelenés, valamint a telepített szoftver különbözteti meg. Szerkesztőségünk számára ugyan rejtély, hogy a világos design színekkel operáló Apple készülékek mellé miért pont a lakk fekete illik, esetleg a Canon már tud az Apple jövőbeni design pálfordulásáról?

 

 

canon imageformula dr2010m

 

 

 

A DR-2010M és a DR-2510M üzleti szkennerek legfeljebb percenként 20, illetve 25 lap színes, kétoldalas beolvasására is képesek. A kisvállalkozásoknak szánt DR-2010M optimális megoldás az azonnali beolvasási feladatokhoz, míg a DR-2510M szkennert az általános irodai piac nagyobb, speciális beolvasási feladataihoz fejlesztették ki.

 

 

A csomag tartalmazza a Canon új, gyors és könnyű lapolvasásoz kifejlesztett CaptureOnTouch szoftverét; egy hasznos fájlrendszerező eszközt, a Presto! PageManager programot; valamint a Presto! BizCard alkalmazást, amely az üzleti kapcsolattartási információk konvertálására és kezelésére alkalmas. A DR-2010M és a DR-2510M készülékek sokoldalúságát növeli, hogy Windows környezetben is használhatók, mivel tartalmazzák Windows ISIS és TWAIN illesztőprogramot, illetve a CaptureOnTouch program Windows-kompatibilis verzióját is.

 

A Canon imageFORMULA DR-2010M és DR-2510M készülékek Magyarországon 2009. októberétől már megvásárolhatók.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.