Hirdetés
. Hirdetés

Canon: válság idejére újraépített nyomtató

|

Felújított eszközökkel bővíti kínálatát a Canon. A teljesen új állapotúként értékesített nyomtatók kedvezőbb áron kaphatók.

Hirdetés

Néhány újraépített készülékkel, az imageRUNNER iR6570Ne, iR4570Ne és iR2870Ne fekete-fehér modellekkel bővíti multifunkciós nyomtatóinak termékkínálatát a Canon. A felújított nyomtatók előnye egyértelmű, a kiszolgált készülékek még felhasználható elemeinek nem kell újrafeldolgozási cikluson sem átmenniük, ennyivel kevesebb hulladék kerül a szemétbe, csökkenthető a környezet terhelése.

A páneurópai újraépítési program biztosítja, hogy a gyártók a nyomtatóalkatrészek akár 93 százalékát is újrahasznosíthatják, ami jelentősen kevesebb nyersanyag-felhasználást és energiafogyasztást igényel, mint egy új készülék előállítása. A Canon saját közleménye szerint átfogóbb megoldást kínál, amivel túllép az iparági gyakorlaton, miszerint általában csak egyes alkatrészeket tisztítanak meg és használnak fel újra. A Canon három új modelljének esetében a minden egyes multifunkciós nyomtatót teljesen felújít, csak a szükséges elemeket cserélik újra. Teljes mértékben megegyeznek a felújított készülékek paraméterei az új készülékekével, a belső számlálót nullázák, a készüléket vadonatúj sorozatszámmal látják el. A legújabb frissítéseket telepítik az eszközökre, minden korábbi adatot véglegesen törölnek, így a nyomtató életciklusa lényegében újraindul.

?Nyomtatóink élettartamának megnövelésével a Canon ügyfelei most az új készülékekkel egyenértékű, de azoknál jóval olcsóbb, felújított nyomtatókhoz juthatnak. A Canon az 1990-es évek elején kezdte meg készülékeinek újraépítését, hogy az új multifunkciós nyomtatóknál jelentősen olcsóbb, mégis minőségi nyomtatási megoldást kínálhasson ügyfeleinek. Tizenöt év elteltével még mindig számottevő a felújított, fekete-fehér multifunkciós nyomtatók iránti kereslet, ezért a Canon, giesseni üzemében egy központosított felújítási projekt keretében mintegy 700 újjáépített készüléket gyárt havonta" - mondta Matthew Wrighton, a Canon Europe európai irodai és közepes kapacitású termékekért felelős marketingigazgatója.

A Canon mindhárom újraépített fekete-fehér multifunkciós nyomtatóba beépíti legfrissebb szoftvereit, így többek között a uniFLOW Output Manager, az eMaintenance, a Security & Cost Control Pack, a Therefore MEAP és az eCopy dokumentumkezelési megoldásokat is.

Pontos ár adatokat egyelőre nem tett közzé a Canon. Más gyártók - például a Kyocera - is sikeresen üzemeltetnek nyomtatófelújító üzletágat, amelynek sikere várhatóan fokozódik az elhúzódó válság anyagi kényszerei miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.