Hirdetés
. Hirdetés

Centro: okos, de mégsem Treo

|

A piros és fekete színben kapható telefonnal a Palm - az üzleti felhasználásra készült Treókkal szemben - a nagyközönséget célozza meg.

Hirdetés

A Palm bejelentette az első olyan okostelefonját, ami nem a Treo család tagja. A Centro nemcsak kisebb, de várhatóan olcsóbb is lesz a Treóknál. A készülék a maga 119 grammjával egész könnyű ahhoz képest, hogy okostelefon. Méretei: 10,7×5,3×1,77 centiméter. A beépített 1,3 megapixeles, 2× digitális zoomos kamerával videót is fel lehet venni. Az így készített videókat a 320 x 320 képpontos felbontású kijelzőn nézhetjük vissza 65 ezer színben.

 

palm_centro.jpg
 

 

A memória 4 gigabájtig bővíthető microSD kártyával, amire valószínűleg szükség is lesz, hiszen a felhasználható belső memória csupán 64 megabájt. A 1150 mAh-s lítiumionos akkumulátor készenléti ideje 300 óra, beszélgetési ideje pedig 3,5 óra a Palm szerint.

? AOL, MSN, Yahoo azonnali üzenetküldő és Google Maps - a cikk folytatása

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.