Hirdetés
. Hirdetés

CES 2006: A világ első Skype - Wifi mobiltelefonja

|

A Netgear és a Skype közös fejlesztésének eredménye a CES kiállításon frissen bemutatott Netgear WiFi telefon, amelynek segítségévvel bárhonnan használhatjuk az olcsó telefonbeszélgetést nyújtó Skype programot.

Hirdetés

A világ első Skype telefonjaként aposztrofált készülék igen egyszerű megjelenéssel rendelkezik, tudása viszont annál meggyőzőbb. A Netgear újdonságával konferencia beszélgetéseket bonyolíthatunk le a nemzetközi vagy belföldi telefonszámokkal egyaránt, és a gyártó ígérete szerint a PC-s program felhasználóbarát kezelőfelülete a telefonban is vissza fog köszönni. A Netgear WiFi telefonban előretelepített Skype-ot fogunk találni, amely képes lesz a kontaktlistánkat letölteni, és elérhető lesz a SkypeOut fizetős megoldás is.

A Jupiter piackutató cég szerint 2010-ben 40,4 millió felhasználóval fog rendelkezni a Skype internetes telefonszolgáltatás, amely bizakodásra ad okot, illetve előre vetíti, hogy a megoldást nem csak személyi számítógépek számára kell elérhetővé tenni. A készülék előre láthatólag az idei év első hónapjaiban fog a boltok polcaira kerülni, pontos áráról ás a hazai bemutatóról egyelőre nincs információnk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.