Hirdetés
. Hirdetés

CES: 2009-ben, ugyancsak Las Vegasban

|

Jövőre január 8-11. között tartják Las Vegasban a CES szórakoztatóelektronikai kiállítást, ahová 2700 kiállítót és 150 ezer látogatót várnak.

Hirdetés

A kiállítást szervező Consumer Electronics Association (CEA) képviselője, Karen Chupka alelnök maga személyesen ismertette a 2009-es szórakoztatóelektronikai kiállítás részleteit, illetve a 2008-as esemény adatait. Az idei rendezvényen 141 ezren voltak kíváncsiak az eseményre, közülük 28 ezren külföldiek voltak, összesen 94-en voltak Magyarországról. Egy eseményre látogató átlagosan 1500 dollárt hagy a városban - a szerencsejátékokra költött összegeket nem számolva - így a város 270 millió dolláros bevételhez jut. A CEA bevételének 90 százalékát ebből az eseményből nyeri, ami 70 millió dollárnak felel meg.


A 2009-es esemény színhelye továbbra is Las Vegas marad, hiszen ez az egyedüli város Amerikában, ahol ilyen kis helyen, ennyi résztvevőt el tudnak szállásolni. A CEA képviselője azt is elmondta, hogy a város vezetésével folyamatosan egyeztetnek, annak érdekében, hogy az eseményen résztvevők minél jobban érezzék magukat a városban, így például az esemény időtartamára a város nem ad ki útjavítási engedélyt - ezzel sem zavarják a közlekedést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.