Hirdetés
. Hirdetés

Chrome-újdonságok

|

A tervek szerint jövőre teljesen száműzik a Flash-t a böngészőből.

Hirdetés

Hirdetés

Egy lépéssel tovább megy a Flash kiírtásában a Google Chrome most megjelent 76-os változata: az egyszerű blokkolás helyett immár nem engedi betöltődni a Flash fájlokat. Még mindig lehetőségünk van a Flash megjelenítés bekapcsolására, de minden egyes weboldal esetében külön engedélyeznünk kell azt. 2020 végére a Flash teljesen száműzve lesz a Chrome-ból az ütemezés szerint.

A Chrome 76 további két újdonsága a progresszív webes alkalmazások (Progressive Web App, PWA) egyszerűbb telepíthetősége, valamint egy új módszer annak elérésére, hogy a weboldalak ne tudják észlelni azt, hogy a böngésző inkognító módban van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.