Hirdetés
. Hirdetés

Chrome újdonságok Androidon

|

Többek között gyorsabb fájlletöltést és stabilabb működést ígér a böngésző 62-es verziószámú kiadása.

Hirdetés

Hirdetés

Elkészült a Chrome böngésző a legnépszerűbb mobil operációs rendszeren futó legújabb, 62-es verziószámú változata, amely az elkövetkező hetekben jelenik majd meg a Google Play áruházban. Az új kiadás gyorsabb fájlletöltéssel, az elmentett Chrome jelszavak az eszköz zárolt állapotában való megtekintésének és másolásának lehetőségével, az elmentett adatok gyorsabb megtekinthetőségével, valamint a hibajavításoknak köszönhetően megnövelt stabilitással igyekszik vonzóvá tenni magát.

A Chrome 62 minden Androidot használó számára ajánlott frissítés, így célszerű továbbfejleszteni erre a változatra, amint megjelenik a Play áruházban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.