Hirdetés
. Hirdetés

Chromebookot akar az AMD

|

Amennyiben jó ár-érték aránnyal tudna Chromebookot kínálni az AMD, belevágna a fejlesztésbe.

Hirdetés

A Chromebook ezidáig sokak számára nem volt túl népszerű, és az AMD-t sem igazán érdekelte. Úgy tűnik azonban, hogy gondolkodnak a lehetőségeiken az Advanced Micro Devicesnél, ugyanis szóba került, hogy ők is beszállnának a Chromebook-üzletbe. Erre talán azért is került sor, mert lassan a Chromebookok végre beépített tárhellyel kezdenek szállingózni. 

Az AMD-nek először meg kell ismerkednie a Chromebookokkal, majd a Google partnereivel, amelyek már most is kínálnak effajta gépeket. Az AMD jelenleg ugyan leginkább csak a Windows platformra irányítja a figyelmét, a jelek szerint a jövőben a Chrome OS-sel is foglalkozna. 

Az AMD ugyanakkor csak úgy tudna sikert elérni a Chromebookokkal, ha az Intelhez képest jobb ár-érték arányt adna a vásárlóinak - más stratégiával nehéz dolga lenne. A gyártó nyitása a Chrome OS felé felvetette azt a kérdést is, hogy vajon a jövőben megfontolják-e az Android platform támogatását is: idáig messze elkerülték a robotos rendszereket.  

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.