Hirdetés
. Hirdetés

Cisco Connect 2013: fókuszban a jövő vállalata

|

Idén tizenötödik alkalommal rendezi meg az év legnagyobb hálózati konferenciáját és kiállítását a Cisco.

Hirdetés

Az immáron Cisco Connect néven megrendezésre kerülő konferencia központi témája a jövő vállalata lesz. Az eseményen résztvevők számos élő demót tekinthetnek meg a rendezvény helyszíneként szolgáló MOM Park legfelső szintjén.

cisco_connect
cisco_connect

Lehetőség lesz orvosi távkonzultáción részt venni a Cisco HealthPresence alkalmazásával, banki szakértőkkel beszélgetni videokonferencia segítségével és kipróbálni a Cisco által fejlesztett virtuális próbafülke prototípusát, ahol átöltözés nélkül próbálhatnak fel különböző ruhadarabokat.

„A Cisco Expo az elmúlt 15 évben sokat változott, de az alapötlet ugyanaz maradt: évente egyszer szeretnénk összehozni a hazai informatikai és hálózati szakma képviselőit és áttekinteni a jelen és a jövő legfontosabb trendjeit, amelyek hatással vannak, vagy a közeljövőben hatással lesznek mindennapjainkra. A rendezvény megújuló elnevezése is erre utal: bár a résztvevők megtalálják majd partnereink és a Cisco kiállításait és élő demóit, de a lényeg a kapcsolatok építése, a szakma találkozása.” – mondta György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.