Hirdetés
. Hirdetés

Computerworld TV: három nő, három mobil

|

A Computerworld TV legújabb adásában három friss mobiltelefont mutatunk be: a Samsung SGH-U600-at, a Sony Ericsson W580i-t, valamint a Nokia 8600 Luna elnevezésű készülékét.

Hirdetés

A három bemutatott telefon egyike a Nokia Luna, vagyis a Nokia 8600-as. A telefon megjelenése a prémium kategóriához méltóan igen elegáns. A leírás szerint telefon kerete krómból készült, rozsdamentes acélt, illetve titániumot használtak a hátlap elkészítéséhez. A tok, ahová a telefon visszacsúszik, üvegből készült, illetve a kijelzőt is ezzel fedték le. A használt anyagok miatt a telefon képernyőjén nagyon meglátszik minden ujjlenyomat. Erre is gondoltak a gyártók, és a gyári kellékek között egy törlőkendő is van.

A készülékben nagyon érdekesen működik a hangfelismerés és hangutasítás. Minden, a telefon memóriájába mentett névhez automatikusan társít egy hangfájlt. Ha alaphelyzetben a jobb választógombot hosszasan megnyomjuk, akkor a hangfelismerés szoftvere elindul. Kimondjuk a nevet, majd a telefon kiad egy találati listát. Ott kiválaszthatjuk, hogy melyik számot is kívánjuk hívni, de ha várunk 15 másodpercet, akkor automatikusan tárcsázza a lista tetején lévő nevet. A teszt névjegyzékben szereplő két nevet felismerte és tárcsázta is az adott számot, tehát 100 százalékos volt a teljesítménye.

070809.harom-no-harom-mobil.jpg


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.