Hirdetés
. Hirdetés

Csevegő kütyüt hoz ki a Facebook

|

A Portalon zenéket és videókat is lejátszhatunk, és elolvashatjuk a híreket.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook a pletykák szerint néhány napok belül egy új csevegőeszközt mutat be.

Az Amazon Echo Show-jára hasonlító Portal állítólag kétfajta képernyőmérettel kerül forgalomba: a nagyobbik ára négyszáz, a kisebbik háromszáz dollár körül várható.

A cég eredetileg a májusi F8 fejlesztői konferencián akarta világ elé tárni újdonságát, de a Cambridge Alanyticával és a 2016-os amerikai választásokba történt orosz beavatkozással kapcsolatos botrányok miatt az utolsó pillanatban lefújták a bejelentést.

Az eszközön, amelyet integrálták az Amazon Alexa digitális asszintessel, a csevegéseken kívül zenéket és videókat játszatunk le, és elolvashatjuk a legújabb híreket. A privátszféra védelme érdekében egy mesterséges intelligencia program szükség esetén kitakarja a szélessávú kamera képének egyes részeit. 

A Portal lesz a Faceook kísérleti hardverlaborjának, az előremutató technológiák - például a gondolatokkal vezérelhető számítógép - fejlesztésésére létrehozott  Building 8-nak az első megjelenő terméke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.