Hirdetés
. Hirdetés

Csináld magad telefon

|

A Compulab mindennel felszerelt alaplapjából a hozzáértők tetszésük szerinti, egyéni külsővel megáldott telefont készíthetnek.

Hirdetés

A Compulab bemutatta az EM-X270-es kézigépet, amely gyakorlatilag egy csupasz, befejezetlen PDA. Azonban rengeteg funkcióval vértezhető fel, tetszés szerint, ráadásul telefont is lehet belőle készíteni. Ehhez mindössze némi tudás kell, és kreatív gondolkodásmód a gép külseje miatt.

Az EM-X270 alaplapja igen gazdagon szerelt: az Intel XScale PXA270-es processzorát építették bele, amely 520 MHz-es órajelen működik. 128 MB SDRAM és 512 MB flash memóra került a lapkakészletre, amely többsávos GSM-, és GPRS-rádiót is kapott.

A 122 dollárnál kezdődő készletnél a vásárló dönthet, hogy kér-e LCD kijelzőt, amely egyébként 3,5 inches, és VGA felbontásra képes. Szintén választható, hogy Windows CE, vagy pedig Linux fusson majd a gépen.

? Képek a PC Worldön - a cikk folytatása ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.