Hirdetés
. Hirdetés

Csökken az Ultra HD TV-k ára

|

A növekvő rendelésszámnak köszönhetően csökkenőben a panelek ára.

Hirdetés

Először a kínai gyártók álltak elő az ötlettel, hogy csökkentik a luxusterméknek tekinthető Ultra HD TV-k árait. Az akció sikeresnek bizonyult, ebből bátorságot merítve pedig a szektor többi szereplője is úgy döntött, ideje lentebb faragni a vételárakból. Ezt a trendet folytatja az, hogy a tajvani kijelzőgyártók megrendelései rohamosan emelkednek, köszönhetően a kínai tévégyártó cégeknek. 

Mivel a kereslet fokozódik, ezért lehetőség nyílt tovább csökkenteni a panelek árait, amelyek az UHD televíziókba kerülnek bele. Jelenleg a kijelzőgyártók nagyjából 30 százalékkal magasabb áron értékesítik az Ultra HD-s megjelenítőket, mint a Full HD-s képernyőket. 

A szakértők egyébként arra számítanak, hogy még az idei évben eladják az első 4 millió UHD TV-t. Ez nem könnyű feladat, hiszen prémiumkategóriáról van szó, azonban az árcsökkentések segíthetik a célkitűzést. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.