Hirdetés
. Hirdetés

Csokoládé mobiltelefon az LG-től

|

Magyarországon június 12-től vásárolható meg az LG Black Label Series első tagja, a Chocolate nevű divattelefon.

Hirdetés

Az itthon június 2-án bemutatott, szétcsúsztatható készülék érdekessége, hogy vezérlése érintőgombokkal történik. A gombok használata első alkalommal furcsa, de meg lehet szokni rövid idő alatt. A készülék kompakt, vékony, kék-piros színekben pompázik, a fejlesztő őszre ígéri a fehér-piros változatot.

A telefont tavaly novemberben Koreában már bemutatták, ahol ezidáig összesen 400 ezer darab fogyott el belőle. Alan Song, az LG Magyarország januárban kinevezett új ügyvezető igazgatója a Computerworld kérdésére válaszolva elmondta, azzal számolnak, hogy 2 millió darabot értékesítenek világszerte a készülékből.

A telefont egyelőre a T-Mobile kínálatában lehet megvásárolni, de a Pannonnal és Vodafone-val is tárgyalnak az értékesítési lehetőségekről. A hálózatfüggetlen készülék ára 109 900 forint, a termékkel a műszaki hipermarketekben is találkozunk.

Technikai adatok: LG Chocolate KG800

Mérete 94×48×15,4 mm
Súlya 83g
Tri-band készülék
128 MB beépített memória, nem bővíthető
MP3 lejátszó, MP3, WMA, AAC/AAC+/AAC++ hangformátumok támogatása
1,3 megapixeles kamera, 4x digitális zoom
Bluetooth

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.