Hirdetés
. Hirdetés

Csoportmunkában erősített a Cisco

|

A Cisco újdonságokat mutatott be a távjelenlét, az egységes kommunikáció, a vállalati közösségi szoftverek és a hosztolt e-mail technológia területén.

Hirdetés

A Cisco a mai napon nem csak együttműködési termékportfóliójának valamennyi kategóriájában mutatott be újdonságokat, hanem bejelentette belépését két új területre: nevezetesen a vállalati közösségi szoftverek és a hosztolt e-mail szolgáltatások piacára. A Cisco célja, hogy az online közösségekben rejlő lehetőségeket az üzleti szféra számára is elérhetővé tegye.

Az új együttműködéses technológiák közös ismérve, hogy a videó- és hangkommunikációra építenek és így biztosítják a személyes és vállalatközi együttműködést átviteli közegtől és eszköztől függetlenül.

A ma bemutatott új TelePresence, Cisco Unified Communications és Cisco WebEx megoldások a hálózatban rejlő lehetőségek kihasználásával segítik elő vállalatok közötti és vállalaton belüli közös munkát. Az új egységes kommunikációs technológiák biztonságos együttműködést tesznek lehetővé a cégek között, bármely IP hálózaton.



A Jabber XMPP alapú új, üzleti szintű azonnali üzenetküldési (IM) és jelenléti információt (presence) biztosító megoldások révén a munkatársak gyorsan megtalálhatják a megfelelő szakértőket és felvehetik egymással kapcsolatot. Az új megoldásoknak köszönhetően a vállalati szakemberek a tűzfalon belül és kívül egyaránt gyorsan és könnyen hozzájuthatnak a szükséges szaktudáshoz és információkhoz, bármilyen átviteli közeget használjanak is (pl. e-mail, azonnali üzenetküldés, Cisco WebEx csoportmunka-alkalmazás, egységes kommunikációs rendszer, távjelenlét).

A Cisco TelePresence címtár leegyszerűsíti a cégek közötti telepresence megbeszélések szervezését, s a vállalat új, vállalati közösségi szoftverei között elérhető közösségi videomegoldás alkalmazásával a cégek biztonságos keretek között oszthatnak meg videókat.

A Postpath akvizíció eredményeképpen kifejlesztett Cisco hosztolt e-mail lehetővé teszi az informatikai osztályok számára, hogy kihasználják a „cloud” nyújtotta hatékonysági előnyöket, figyelembe véve a Microsoft Outlook kliensre fordított beruházásaikat is.

A hálózati alkalmazások előnyeire építve a frissen bevezetett termékek lehetővé teszik médiahálózatok kialakítását, elősegítve a különféle eszközöket, alkalmazásokat és klienseket használó végfelhasználók együttműködését. A médiahálózat multimédiás alkalmazásokra optimalizált intelligens hálózat.

A ma bemutatott új termékeket a Cisco telepített, szolgáltatásként kínált, illetve hibrid megoldásként is elérhetővé teszi ügyfelei számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.