Hirdetés
. Hirdetés

Csúfosan felsült egy újabb Windows Phone próbálkozás

|

Félmillió eurót akartak összeszedni a gyártására, a töredéke jött össze.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 Mobile jelenleg már csak "fenntartási" módban van, vagyis a Microsoft se frissítést, se új hardvert nem tervez a platformhoz, de vannak cégek, amelyek még mindig hisznek az operációs rendszerben.

Közéjük tartozik a TREKSTOR, amely az IndieGogón indított kampányt, hogy elkezdhesse gyártani Windows Phone eszközét.

Félmillió eurót akartak összegyűjteni, és alig több, mint a tizede jött össze. A TREKSTORE optimizmusát az táplálta, hogy állítólag sok felhasználó jelezte feléjük, szívesen maradna  a platformnál, és elégedetlen a jelenlegi kínálattat.

A gyártani kívánt modell 5,0 hüvelykes, Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott IPS kijelzővel jött volna ki, processzorának egy Qualcomm Snapdragon 617-t álmodtak, és nem hiányzott volna belőle a Wi-Fi, a microSD és a Bluetooth 4.0 támogatás sem. De ebből, úgy tűnik, most már nem lesz semmi.

Nem kizárható persze, hogy idővel újabb Windows mobilok bukkannak fel a piacon, de a WinPhone 5.0 kudarca azt sejteti, hogy a lelkük mélyén a legelszántabb hívek is eltemették a platformot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.