Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia: Indul az e-aláírás és hitelesség tanfolyam

|

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása

Hirdetés

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

Sokszor várták már az elektronikus ügyintézés vagy akár az elektronikus számlázás széleskörű elterjedését. Sokszor meg is jósolták a különböző elektronikus közigazgatási és üzleti ügyintézés általánosabb felhasználását - most viszont úgy tűnik, hogy tényleg áttörés előtt állunk.

Eddig a technológia létrejöttétől elkezdve az eddig eltelt időszakban a józan ésszel elvárhatónál lassabb ütemben bővült a digitális ügyintézés Magyarországon.

A magyar közigazgatás közeljövőre tervezett teljes elektronizálása azonban már most megköveteli az ehhez szükséges kultúra megteremtését a vállalkozásoknál. Annál is inkább mert a teljes átállásig folyamatosan bővülnek a kötelező vagy választható elektronikusan intézhető ügyek köre. Bármely vállalkozást, szervezetet érint partnerének elektronikus számlázásra áttérése is.

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Hirdetés
Elektronikus aláírás tanfolyam
Elektronikus aláírás tanfolyam


Ezeknek az ismereteknek az elsajátítását, a felkészülést teszi lehetővé a terület elismert szakértőjének a Netlocknak a közreműködésével a CW Akadémia keretén belül elinduló Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam.

Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés és üzleti folyamatok

A képzés célja az elektronikus aláíráshoz kapcsolódó alapvető jogi, műszaki, szabvány és gazdasági fogalomrendszer ismertetése, valamint a már megvalósult és hatékonyan működő, elektronikus aláíráson alapuló rendszerek bemutatása.

A tanfolyamunk célközönsége az elektronikus ügyintézésben érintett vezetők, gazdasági és folyamatszervező szakemberek, valamint az elektronikus aláírás technológia iránt érdeklődők - azaz oktatásunk nem csak informatikusoknak hasznos és ajánlott!

A tanfolyam a DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portállal közösen valósul meg. A képzést a Papírmentes Koalíció támogatja.

Időpont: 2014. július 10., csütörtök (amennyiben a tanfolyam érdekli, az időpont nem alkalmas, kérjük jelezze, hogy később induló tanfolyamainkról értesíthessük!)

Hely: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Kedvezményes ellenérték 2014. július 1-ig: HUF 19.900,- (+ kedvezményes vizsgadíj - HUF 5.000,-) (HUF 39.000,- + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Jelentkezzen MOST! A nagy érdeklődés miatt és a terem kapacitásának szűkössége miatt a jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében! Jelentkezési lap: Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés - vizsgalehetőséggel és szakmai névjegyzékkel >>>

Tervezett tematika

A hitelesség fogalomrendszerének megértése, hitelesség (joghatás) az üzleti életben, hitelesség a dokumentumkezelésben
Az elektronikus aláírás alapjai, a PKI rendszer, a tanúsítványok
Az elektronikus aláírások osztályozása, e-aláírás a gyakorlatban
Elektronikus aláírás jelentősége a szervezet kockázatkezelésében, biztonságában
Hitelesség és joghatás a szervezetek közötti folyamatokban
Hitelesség és joghatás a szervezeti üzleti folyamatokban
Az elektronikus aláírás és az ügyintézés kapcsolata, a vállalkozás elektronikus aláírás használatának bemutatása (példák)
Az e-számla üzleti használata, e-adózás és e-számla stb.
Elektronikus aláírás használata a vállalat, a vállalkozás üzleti folyamataiban, dokumentumkezelésében
A hiteles elektronikus dokumentumkezelés

A jelentkezők a visszaigazolásban pontos tematikát kapnak!

Kérdés, kapcsolat, információ
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.