Hirdetés
. Hirdetés

CW Akadémia - Iratkezelés a közigazgatásban

|

A CW Akadémia egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezik iratkezelés és dokumentumkezelés területén: 2007 óta szervez tanfolyamokat.

Hirdetés

CW Akadémia - Iratkezelés a közigazgatásban tanfolyam

Hirdetés


A CW Akadémia 2007 óta szervez irat-, és dokumentumkezelési tanfolyamokat. Támogató: Canon Hungária Kft. és IBM Magyarország Kft. Szakmai partnerünk a Papírmentes Koalíció Klaszter.

Iratkezelési szakértő - Vizsga – és névjegyzékbe kerülési lehetőséggel

Időpont: 2014. december 11., csütörtök

A tanfolyam a Computerworld és a DWP Portál együttműködésében kerül megtartásra.

Ajánló: Tanfolyamunk célja: a közigazgatási iratkezelés fogalomrendszerének alapos áttekintése, tisztázása és annak bemutatása, hogy egy szervezet számára milyen megoldások állnak rendelkezésre ezen a területen. Bemutatjuk az iratkezelés helyét a közigazgatáson belül, jogi, technikai és gyakorlati megvalósítási hátterét.

Kinek szól: A tanfolyam alapvetően felhasználók (gyakorlati szakemberek, ügyintézők, döntéshozók, döntéselőkészítő munkatársak...) számára készült és igyekszik érdekesen bemutatni az iratkezelés törvényeit, szabályait, jelentőségét és bepillantást engedni a terület informatikai vonatkozásaiba.

Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam
Iratkezelés a gyakorlatban tanfolyam

Oktatásunk hasznos az iratkezeléssel most ismerkedő szakmai vezetők, informatikusok, rendszergazdák számára,- illetve azok számára is, akik csak követni szeretnék az idők folyamán bekövetkezett változásokat és összefoglaló naprakész ismeretekre szeretnének szert tenni.

Egyedi előnyök Önnél és a küldő szervezetnél, cégnél: Az Ön számára egyedi kiemelkedési lehetőséget kínálunk szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. A küldő cég 2014. őszétől logót kap a megszerzett szervezeti tudásról.

Amit tanfolyamunkon várhat:
- korai vagy csoportos jelentkezés esetén kedvezmény (több tanfolyam, konferencia esetén kérje egyedi ajánlatunkat!)
- kiemelkedési lehetőséget Önnek: látogatási igazolás, illetve sikeres vizsga esetén tanúsítvány,
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén szakmai névjegyzékbe kerülés és tanúsítvány),
- szakmai névjegyzékbe kerülés >>>, amellyel előnyhöz juthat a hasonló szakemberekkel szemben,
- a legnagyobb iratkezelési szakmai közösséget, akikkel szállító-függetlenül megbeszélheti szakmai kérdéseit, kérheti tapasztalataik megosztását,
- szabadon használható logó kap a megszerzett tudásról (kompetenciáról), amellyel kedvezően befolyásolhatja ügyfeleit, partnereit, deklarálva, hogy Ön törődik a szervezeti renddel, folyamataival,
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket),
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin >>> előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül,
- kedvezmény az Akadémia további tanfolyamaira történő jelentkezés esetén (kérje tájékoztatónkat: 06/30/600 31 26),
- 2014. december 31-ig: Zöld Iroda Audit >>> a küldő szervezet számára.

Tematika:

- Az elektronikus ügyiratkezelés helye az elektronikus ügyintézésben és az e-közigazgatásban, az e-iratkezelést szabályozó jogi keretek.
- Az iratkezelés szervezése, szabályozása, felügyelet e. Adatvédelem, dedikált felelősség, nyilvántartás, nyomon-követhetőség, költséghatékonyság.
- Az elektronikus érkeztetés, iktatás, szignálás, kiadmányozás, selejtezés, levéltár. Az e-dokumentumkezelés gyakorlata, mintafolyamatok. - Az elektronikus archiválás - a törvényi háttér, az elektronikus aláírás és az elektronikus számla – alapismeretek.
- A kritikus munkafolyamatok támogatása szkenneléssel, digitalizálással, az „igazi” dokumentumszkennerek és jellemzőik.
- Konzultáció, kérdések-válaszok

Előadó(k): Olyan oktatókat és partnereket választottunk az Ön számára, akik nem csak saját területüknek elismert szakemberei, hanem az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, felhasználói nyelven, érdekesen átadni az anyagot.

Részvételi díj: HUF 29.000,- + ÁFA/fő + vizsgadíj HUF 10.000,- + ÁFA/fő, amely tartalmazza az  elektronikus szakmai anyagot.

Az Ön kedvezményei:

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 14-ig: HUF 9.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj).

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 21-ig: HUF 12.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj).

Kedvezményes jelentkezés 2014. november 28-ig: HUF 15.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj)-(A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni az érvényesítendő kedvezményt – köszönjük!).

Igény esetén az ellátás költségét (2.000 Ft + áfa/fő) külön soron, közvetített szolgáltatásként tüntetjük fel a számlán.

Több személy egy cégtől,- vagy több tanfolyamra és konferenciára történő jelentkezés esetén kérjük, hogy kérje egyedi ajánlatunkat!

Helyszín: Canon Hungária Kft. Oktatóterme - Graphisoft Park, Záhony utca 7.

Időpont: 2014. december 11., (csütörtök, 9-16 óráig); regisztráció 8:45 órától

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beérkezések sorrendjében.

Amennyiben Önt nem érdekli a képzés, kérjük, küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

A tanfolyamok résztvevőinek elégedettsége miatt lehetségesek változtatások, amelyekről az érdeklődőket, jelentkezőket tájékoztatjuk.

JELENTKEZÉS: Iratkezelés a közigazgatásban (Iratkezelési szakértő) – Jelentkezési lap >>>

Elérhetőségek
Fodor Zoltán
szakmai felelős
Telefon: 06/30/600 31 26
CW Akadémia mail

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.