Hirdetés
. Hirdetés

December 1-jén érkezne a Windows Vista?

|

Egy Microsoft által indított kampány arra enged következtetni, hogy a Windows Vista operációs rendszer megjelenésének dátuma egészen pontosan 2006. december 1. Maga a vállalat azonban továbbra sem hajlandó pontos dátumot közölni az új operációs rendszer kiadási dátumáról.

Hirdetés

A Microsoft BetaExperience kampánya európai, közel-keleti, és afrikai régiókból származó felhasználók számára nyújt lehetőséget megtippelni a Windows Vista megjelenési dátumát, különféle nyereményekért.

Egy naptár segítségével teheti meg bárki a tétjét. Ha november 30-ra kattintunk, egy vicces videó jelenik meg, amely közli velünk, hogy a dátum túl korai, és lehetőséget kapunk újabb próbálkozásra. Ha viszont már december 1-jére kattintunk, az oldal szerint már túl kései dátumot adtunk meg.

A helyes tippelők között ingyenes utazásokat sorolnak ki a Vista termékbemutató rendezvényére, illetve jó néhány Xbox 360 konzol is szétosztásra kerül majd. Josh Kerwin, a vállalat egyik szóvivője úgy nyilatkozott, hogy nem tudja megmondani, miért jelöli meg az oldal december 1-jét, ám ez nem bizonyítja a termék végleges megjelenését.

Ugyanakkor a fenti dátum nagyon valószínűnek tűnik. A Vistának legalább egy hónappal a boltokba kerülés előtt el kell készülnie. A leginkább hangoztatott időpontként a hálaadás előtti heteket jelölték meg: az ünnep idén november 23-ára esik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.