Hirdetés
. Hirdetés

December 19-én lesz Nagy Róbert búcsúztatása

|

A november 24-én, 62 éves korában elhunyt Nagy Róbertet, a magyar informatikai szakma ismert és megbecsült személyiségét a Farkasréti temetőben búcsúztatják december 19-én 14 óra 30 perces kezdettel.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy Róbert villamosmérnökként végzett, később közgazdász diplomát is szerzett. Pályáját Szegeden kezdte a helyi postaigazgatóság informatikai vezetőjeként, majd ugyanitt a pénzügyi vezetői posztot töltötte be. Vezérigazgató-helyettesként és CIO-ként tevékenykedett a Magyar Posta központi szervezetében 1998 és 2001 között. Négy éven át, 2001-től 2005-ig az MVM CIO-ja volt, 2005-től 2011-ig pedig a MÁV informatikai szervezetének első embereként dolgozott. 2011-től a NISZ-ben töltött be vezető pozíciókat.

Emlékét megőrizzük.

Nagy Róbertet december 19-én búcsúztatják a Farkasréti temetőben

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.