Hirdetés
. Hirdetés

Digitális CW, PCW és GS Honeycombon

|

Lapjaink digitális változatának terjesztésével foglalkozó Digitálstand Andorid Honeycombon is elérhetővé tette lapkínálatát.

Hirdetés

Közel egy éve érhető el kiadónk három lapja, a Computerworld, a PC World és a GameStar digitális formában a Digitalstand oldalán. A digitális változat teljes mértékben megegyezik a nyomtatott változattal, és ugyanúgy megvásárolható példányonként vagy előfizetéssel. A kezdetben hagyományos PC-n és Apple iPaden és bizonyos okostelefonokon elérhető kiadványaink október elejétől Android Honeycomb rendszeren is olvashatók. (A Gartner felmérése szerint 2015-re mintegy 39 százalékos piaci részesedést jósol az androidos tableteknek.)

A Digitalstand a Magyar Telekommal akciót is hirdetett: aki ez év december 31-ig okostelefont vagy tabletet vásárol, kap egy 3000 forint értékű kupont is a Digitalstand rendszerében elérhető digitális kiadványok vásárlására.

A Digitalstand oldalán a megújult GameStar magazinra október 31-ig 30 százalék kedvezménnyel lehet előfizetni, amihez az akció keretében negyedéves PC World előfizetést is kapnak az előfizetők. Az ajánlatot itt tekintheti meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.