Hirdetés
. Hirdetés

Digitális TV-telefont mutatott be a Samsung

|

A Samsung Electronics kifejezetten európai piacra szánt új, digitális TV szolgáltatással rendelkező mobiltelefont mutatott be.

Hirdetés

Az SGH-P900 típusú készülék beépített T-DMB (Terrestrial Digital Multimedia Broadcasting) digitális multimédia sugárzási szabvánnyal rendelkezik, amelyet a németországi futball világbajnokság ideje alatt tesztelnek majd Európában. A vállalat hazai piacán, Dél-Koreában már használnak ilyen mobiltelefonokat, de azok a DAB (Digital Audio Broadcasting) digitális rádió technológián alapulnak.

A sugárzott adásokat a készülék beépített 128 megabájtos memóriájában rögzíteni is tudja. A 2,2 hüvelykes színes kijelzőt 90 fokkal el is lehet forgatni, így a kép szélesvásznúvá válik. A képernyő felbontása 320x240 pixel. A T-DMB-n kívül olyan multimédiás szolgáltatásokat támogat még, mint az MPEG-4, a H.263, és a H.264 videó-, valamint MP3, AAC és AACPlus audió szabványok. Kommunikációs csatornák közül a Bluetooth, az USB és a PictBridge áll rendelkezésre. Utóbbival közvetlenül a nyomtatóra lehet küldeni a képeket.

A 92x49x26 mm-es mérethez 124 gramm tartozik. A beépített kamera felbontásáról még nincs információ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.