Hirdetés
. Hirdetés

Digitális vállalat a memóriában

|

A Software AG in-memory eseménykezelő platform és közösségi folyamatmenedzsment eszköz bejelentésével indította a CeBIT 2013-at.

Hirdetés

A Software AG-hoz tartozó Terracotta új Big Data terméke, az In-Genius platform a gépi memóriában futó adatbázis mellett üzenet- és eseménykezelő komponenseket is tartalmaz, így a különböző forrásokból – közöttük tranzakciós rendszerekből, mobil eszközökből és szenzorokból - származó, nagy adatmennyiségek valós idejű elemzése mellett a betekintésre alapozott intézkedések azonnali végrehajtását is támogatja.

A pénzügyi szervezetek például a gyanús tranzakciók észlelésére és a károkozás megakadályozására, a logisztikai cégek az ellátási lánc optimalizálására, a kereskedő vállalatok azonnali, mégis személyre szabott ajánlatok készítésére használhatják majd a Terracotta BigMemory 4.0 in-memory adatplatformjára épülő, idén ősszel forgalomba kerülő In-Genius képességeit.

 

Még a nyár előtt elérhető lesz a webMethods CloudStreams, amelyet a Software AG szintén a CeBIT-en jelentett be. Az ugyancsak a Terracotta BigMemory technológiáját hasznosító CloudStreams az iparág első, in-memory vállalati szolgáltatásbusza, amellyel a vállalatok könnyen és hatékonyan kapcsolhatják össze a felhőben, a mobil eszközökön és a helyben üzemelő alkalmazásaikat.

Az előzetesen tavaly ősszel bejelentett ARIS Connect viszont mostantól elérhető, hangzott el a Software AG hannoveri sajtótájékoztatóján. A folyamatmenedzsment platform legfrissebb, 9.0-s verziójának új alkotóeleme olyan közösségi funkciókat kínál magán-, illetve hibrid felhő környezetben bevezethető szolgáltatás formájában, amelyek által az üzleti felhasználók szorosabban bevonhatók a folyamatok tervezése, modellezése és optimalizálása körül zajló együttműködésbe.   

A Software AG az Adabas, a Terracotta és a Hadoop közötti integráció első prototípusát is demózta Hannoverben.

– Az informatika területe forradalmi átalakuláson megy keresztül, amelynek hatása nagyobb lesz, mint bármely, eddigi változásé – mondta Karl-Heinz Streibich, a Software AG vezérigazgatója. – Minden vállalatnak ki kell alakítania egyedi, digitális stratégiáját a Big Data, a felhő, a mobil és a közösségi technológiák alapjain, hogy versenyképes maradhasson az új korszakban. A versenyképesség a jövőben valós idejű piaci információkból, hatékony együttműködés eredményeként meghozott, azonnali döntésekből, és agilis üzleti folyamatok által adott válaszokból fog táplálkozni. A nagyrészt silókba rendezett, jelenlegi vállalati környezetek mindezt megnehezítik. A Software AG Suite részeként ezért olyan platformokat, eszközöket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyekkel a szervezetek könnyebben lépést tarthatnak a négy megatrend által hajtott, nagy horderejű változással.

Hirdetés

A CeBIT 2013. március 5-9. között várja látogatóit a hannoveri Deutsche Messe területén, ahol idén 70 ország 4100-nál több vállalata és intézménye emelt standot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.