Hirdetés
. Hirdetés

Díjazták a Huawei-t

|

A P40-et, a P40 Pro-t és a P40 Pro+-t választották a legjobb fotózási képességekkel rendelkező okostelefonoknak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards díjátadón.

Hirdetés

Hirdetés

A rangos nemzetközi megmérettetésen idén már negyedszerre győzött a Huawei P-szériája. A TIPA 30 tagú, a világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló zsűrije idén is a gyártó termékeit ítélte a 2020-as év egyik legjobbjainak.

A TIPA közlése szerint a Huawei legújabb készülékei hatalmas előrelépést jelentenek az okostelefonok fényképezési képességei területén. A P40 széria mindhárom okostelefonjában helyet kapott a Kirin 990 5G chipkészlet, illetve egy nagyméretű 1/1.28 hüvelykes szenzor, a kamerarendszert pedig a Leica-val együttműködésben fejlesztette ki a gyártó.

A modellek tulajdonságai közül figyelemreméltó a mesterséges intelligencia alapú fehéregyensúly-algoritmus, amelynek köszönhetően a bőrszínt és a textúrát optimalizálja a készülék, valamint jelentősen megnöveli a dinamikus tartományt, így gyenge fényviszonyok között is tökéletes képeket készít.

Fontos kiemelni a színhőmérséklet-érzékelőket, ezek pixelszintre bontják a képeket a részletgazdagság érdekében. Továbbá, a készülékekben található XD Fusion Engine az egyenletes zoom-ot és a képminőség optimalizálását segíti elő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.