Hirdetés
. Hirdetés

Dokumentumzabáló vadállat

|

A Canon új lapolvasója percenként akár 128 lapot vagy 256 képet is feldolgoz.

Hirdetés

A Canon, bejelentette imageFORMULA DR‑X10C modelljének piaci bevezetését. Az új készüléket kifejezetten magas példányszámú dokumentumbeolvasásra fejlesztették ki. A 2007. évben a Canon Hungária Kft. az üzleti megoldások üzletágában kiemelkedő teljesítményt nyújtott a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területén, amelynek árbevétele 10 százalékkal haladta meg a korábbi évben elért forgalmat. A cég ezen a területen igyekszik tovább erősíteni pozícióját, kiszolgálva a pénzügyi, kormányzati, oktatási és jogi szektor archiválási igényeit.

 

scanner.jpg
 

 

Percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300 dpi felbontású színes beolvasására képes az imageFORMULA DR‑X10C, naponta akár 60.000 beolvasás is végezhető vele.
Az új készülék külön képérzékelőt alkalmaz az automatikus papírméret és torzulás felismerés céljára, kettős adagolás azonosításakor pedig automatikus újraadagolást kezdeményez.

 

Az Active Separation Torque Control (aktív szétválasztási nyomaték-vezérlés) funkció lehetővé teszi igen sokféle nyomathordozó, többek között a nagyon vékony, sérülékeny dokumentumok megbízható szétválasztását és feldolgozását is. Az imageFORMULA DR-X10C speciális törlőkeféi minden dokumentum beolvasása előtt letörlik a képalkotó üvegét ezzel biztosítva a pormentes beolvasást, miközben a folyamatosan áramoltatott szűrt levegő tisztán tartja a képszenzorok előtti légréteget. Egyszerre három, külön is zónázható ultrahang detektor figyeli az esetleges többszörös adagolást. Az elő- és utónyomtatást végző tintasugaras nyomtatófejek elektronikusan pozícionálhatók.


Az új modellt a Canon a felhasználóbarát és sokoldalú Capture Perfect szoftverrel (PDF, vonalkódok azonosítása) együtt kínálja.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.