Hirdetés
. Hirdetés

Dugó-előrejelzés GPS-en

|

Travel Time Information néven új közlekedési információs rendszert fejleszt a Vodafone UK és a navigációs megoldásairól ismert TomTom.

Hirdetés

A TomTom saját szabadalmaztatott technológiája a Vodafone UK hálózatáról összegyűjtött információkat felhasználva nyújt majd pontos, valós idejű információkat az Egyesült Királyság úthálózatán közlekedő autók sebességéről és irányáról. Így a vásárlók valós idejű képet kapnak a közlekedési helyzetről, aminek köszönhetően megtervezhetik és azonnal megváltoztatni útirányukat, elkerülve a közlekedési dugókat.

"A fejlesztés áttörést jelent a mobilitás menedzsmentben, és javítani fogja a mindennapi vezetési élményt" - mondta Harold Goddijn, a TomTom Vezérigazgatója. "A Tomtom célja, hogy 2008-ra telepített európai bázisunk 50 százalékát lefedjük, így téve elérhetővé még több vezető számára a megoldást. A szolgáltatás részletei az életbe lépéskor lesznek elérhetők, ami 2008 első felére tehető. A megoldás elérhető lesz az utakat felügyelő hatóságok, valamint cégek számára is, akik használhatják dinamikus közlekedés felügyeletre és flotta menedzsmentre."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.