Hirdetés
. Hirdetés

E-aláírás a gyakorlatban, hiteles üzleti folyamatok

|

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Hirdetés

Indián nyár a CW Akadémián - Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles üzleti folyamatok tanfolyam

Hirdetés

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik. A CW Akadémia ezekhez a szervezeti tevékenységekhez kínál oktatásokat, képzéseket, a DWP Üzleti Portállal együttműködésben, a Papírmentes Koalíció szakmai támogatása mellett.

Ha Ön tényleg tanulni szeretne, akkor egy jól megszerkesztett tanfolyam vagy egy jó oktatóanyag hihetetlen időt és energiát takarít meg az Ön számára!

Mi a CW Akadémián nem csak elmondjuk, hanem rendszerezzük és érthetően, használhatóan adjuk át a tudnivalókat - úgy, hogy Önben tiszta kép lesz a hallottakkal kapcsolatban és mindezeken túl képes azonnal alkalmazni mindennapi munkájában.

Olyan oktatókat és partnereket választunk, akik nem csak saját területüknek elismert szakemberei, hanem színesen, érdekesen, az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, FELHASZNÁLÓI NYELVEN átadni a tudnivalókat.

Az Ön számára egyedi kiemelkedési lehetőséget kínálunk szakmájában: a tanfolyam vizsgával és tanúsítvánnyal zárul és a sikeres vizsgát tevők szakmai névjegyzékbe kerülnek. Megkülönböztetési lehetőséget adunk cége piaci sikereihez: a küldő cég 2014. őszétől logót kap a megszerzett szervezeti tudásról.

Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam
Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles üzleti folyamatok tanfolyam

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása.

Sokszor várták már az elektronikus ügyintézés vagy akár az elektronikus számlázás széleskörű elterjedését. Sokszor meg is jósolták a különböző elektronikus közigazgatási és üzleti ügyintézés általánosabb felhasználását - most viszont úgy tűnik, hogy tényleg áttörés előtt állunk.

A magyar közigazgatás közeljövőre tervezett teljes elektronizálása (az elektronikus számlázás esetleges KÖTELEZŐ bevezetése MINDEN szervezet számra!) azonban már most megköveteli az ehhez szükséges kultúra megteremtését a vállalkozásoknál. Annál is inkább mert a teljes átállásig folyamatosan bővülnek a kötelező vagy választható elektronikusan intézhető ügyek köre. Bármely vállalkozást, szervezetet érint partnerének VÁRATLAN elektronikus számlázásra történő áttérése is.

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Gyakorlati tanfolyamunk felhasználók (gyakorlati szakemberek, döntéshozók, döntéselőkészítő munkatársak...) számára készült és igyekszik érdemben, érdekesen bemutatni az elektronikus aláírásra vonatkozó szabályozást, törvényeket, szabályokat, az e-aláírás üzleti jelentőségét és informatikai vonatkozásait, küöltségeket, elérhető hasznokat egyaránt.

A képzés célja tehát az elektronikus aláíráshoz kapcsolódó alapvető jogi, műszaki, szabvány és gazdasági fogalomrendszer ismertetése, valamint a már megvalósult és hatékonyan működő, elektronikus aláíráson alapuló rendszerek bemutatása.

A tanfolyamunk célközönsége elsősorban az elektronikus ügyintézésben érintett üzleti, háttérterületi vezetők, gazdasági és folyamatszervező, szervezetfejlesztő szakemberek, valamint az elektronikus aláírás technológia iránt érdeklődők közül kerül ki - ezért oktatásunk nem csak informatikusoknak hasznos és ajánlott!

Amit Ön és szervezete kap Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyamunkon

- naprakész, rendszerezett tudást, teljes gyakorlati áttekintést az e-aláírás jelentőségéről, (költség-haszon elemzés)
- kedvezmény a jelentkezési díjból
- kiemelkedési lehetőséget Önnek: látogatási igazolás, illetve sikeres vizsga esetén tanúsítvány
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén szakmai névjegyzékbe kerülés és tanúsítvány)
- szakmai névjegyzékbe kerülés, amellyel előnyhoz juthat a hasonló szakemberekkel szemben
- a legnagyobb iratkezelési szakmai közösséget, akikkel szállító-függetlenül megbeszélheti szakmai kérdéseit, kérheti tapasztalataikat
- cége szabadon használható logót kap a megszerzett tudásról (kompetenciáról), amellyel kedvezően befolyásolhatja ügyfeleit, partnereit, deklarálva, hogy Ön törődik a szervezeti renddel, folyamataival
- jegyzetek elektronikus formában (egy éven keresztül megkapja a legfrissebb jegyzeteket)
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előfizetés HUF 4.900,- értékben, elektronikusan, egy esztendőn keresztül
- kedvezmény az Akadémia további tanfolyamairól (kérje tájékoztatónkat: 06/30/600 31 26)
- a 2014. december 31-ig jelentkezőknek: Green Office - Zöld Iroda Audit >>> a küldő szervezet számára.

Tervezett tematika (Várjuk: tegye fel kérdését előre, hogy oktatóink készülni tudjanak!)

- A hitelesség fogalomrendszerének megértése, hitelesség (joghatás) az üzleti életben, hitelesség a dokumentumkezelésben
- Az elektronikus aláírás alapjai, a PKI rendszer, a tanúsítványok
- Az elektronikus aláírások osztályozása, e-aláírás a gyakorlatban
- Elektronikus aláírás jelentősége a szervezet kockázatkezelésében, biztonságában
- Hitelesség és joghatás a szervezetek közötti folyamatokban
- Hitelesség és joghatás a szervezeten belülii üzleti folyamatokban
- Az elektronikus aláírás és az ügyintézés kapcsolata, a vállalkozás elektronikus aláírás használatának bemutatása (példák)
- Az e-számla üzleti használata, e-adózás és e-számla stb.
- Elektronikus aláírás használata (költségek-hasznok, előnyök-hátrányok) a vállalat, a vállalkozás üzleti folyamataiban, dokumentumkezelésében
- A hiteles elektronikus dokumentumkezelés

Időpont: 2014. szeptember 16., kedd, (amennyiben a tanfolyam érdekli, az időpont nem alkalmas, kérjük jelezze, hogy később induló tanfolyamainkról értesíthessük!)

Hely: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Ellenérték: HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- + ÁFA vizsgadíj.

Az Ön kedvezményei: (A jelentkezési / regisztrációs lapon kérjük feltüntetni a kedvezmény jogcímét (regisztráció vagy korai jelentkező stb.) és mértékét – köszönjük!)

Korai jelentkezői kedvezmények

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 5-ig: HUF 14.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

Kedvezményes jelentkezés 2014. szeptember 12-ig: HUF 19.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj) a fizetendő ellenérték -

((HUF 39.000,- + ÁFA + 10.000,- ÁFA vizsgadíj helyett) (A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a korai jelentkezőt – köszönjük!).

Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés - vizsgalehetőséggel és szakmai névjegyzékkel – Jelentkezési lap >>>

Ebéd ellenérték: HUF 2.000,- + ÁFA - ebéd igénylése esetén az étkezés költségét a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként számlázzuk a tanfolyam díján felül.

Jelentkezzen MOST! A nagy érdeklődés miatt és a terem kapacitásának szűkössége miatt a jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében!

A jelentkezők visszaigazolásban kapnak minden szükséges tudnivalóról!

Kérdés, kapcsolat, információ
CW Akadémia
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.