Hirdetés
. Hirdetés

E-book publikáció Adobe szoftverrel

|

Az új Adobe Digital Editions szoftver mellett ingyen letölthető a Flash Player 9-es pre-release verziója is.

Hirdetés

Az Adobe kiadta az Adobe Digital Editions programot, amellyel egyszerűbbé válik az elektronikus könyvek (e-book), újságok és más digitális publikációk keresése, rendszerezése és olvasása, így lehetőségeket biztosít a kiadóknak is digitális dokumentumaik publikálására. A szoftvert a nyilvános bétatesztelési fázis alatt több mint 300 ezer felhasználó töltötte le az elmúlt hónapban. A Digital Editions új funkciót ad az Adobe InDesign CS3 kiadványszerkesztő szoftver eszköztárához, amellyel a felhasználók a Digital Editions által értelmezhető formátumba konvertálhatják az InDesign dokumentumokat.

A Digital Editions támogatja a PDF és a Flash formátumot, valamint az XML alapú publikációkat. Az Adobe tervei szerint a Digital Editons a jövőben mobileszközökre is megjelenik. A Sony jelezte, hogy be kívánja építeni a technológiát az általa forgalmazott hordozható eszközök termékskálájába. A program innen tölthető le ingyenesen Microsoft Windows és Macintosh rendszerekre.

Mindezzel párhuzamosan megjelent a több mint 700 millió eszközre telepített Flash Player legújabb, 9-es pre-release verziója. Az update a Flash Player Windows, Macintosh és Linux alatti változatához kínál fejlesztéseket és hibajavításokat; a Solarisra írt változat csak később lesz elérhető. A Flash Player 9 szintén ingyenesen tölthető le az Adobe Labs oldalról.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.