Hirdetés
. Hirdetés

E-commerce szolgáltatót vesz az Oracle

|

Az Oracle egymilliárd dollárt fizet a szektor egyik legjelentősebb szereplőjeként számon tartott Art Technology Groupért.

Hirdetés

Az Oracle tegnap jelentette be, hogy egymilliárd dollárért felvásárolja a tekintélyes e-commerce vendort, az Art Technology Groupot (ATG). A tranzakció várhatóan a jövő év elején zárul majd.

A közlemény szerint az ATG technológiája az Oracle jelenlegi CRM és ERP portfólióját gazdagítja majd. Az Oracle szerint a hagyományos és internetes kereskedelem közeledése időszerűvé teszi egy egyesített technológiai platform létrehozását.

A cég közleménye szerint az e-commerce egyre inkább az egyes felhasználókat a legteljesebb mértékben kiszolgáló, személyre szabott szolgáltatásokat jelenti. Az ATG platformjának egyik legfontosabb eleme az Adaptive Scenario Engine, amely a cég saját meghatározása szerint egy ?szegmentációs és tartalom-targetálásra alkalmas szoftver, amely (...) személyre szabott értékesítési metódusok alkalmazását teszi lehetővé."

Az ATG olyan cégek fontos piaci konkurenseként van jelen a nemzetközi e-commerce piacon, mint a GSI Commerce és a Digital River. Az Oracle azt követően döntött úgy, hogy megváűsárolja a vállalatot, miután a rivális IBM is bevásárolta magát a szegmensbe, a Sterling Commerce akvizíciójával.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.