Hirdetés
. Hirdetés

Eee Box: asztali PC az ASUS-tól

|

Hivatalosan is bemutatkozott a tajvani gyártó apró és elegáns desktop PC-je, az Intel Atom processzorra épülő Eee Box.

Hirdetés

Az interneten már régen lehetett pletykákat hallani erről az asztali gépről, sőt, még specifikációk is megjelentek. Az ASUS most hivatalosan is bemutatta az Eee Box-ot, amely kompakt, elegáns, "visszafogott" megoldás lehet sokak számára. Az ASUS az Eee termékcsaládot az Eee PC-vel indította el, amelyet talán már senkinek sem kell bemutatni. Egyes források az idő múlásával tudni vélték, hogy az Eee sorozat további tagokkal bővül majd: például tévékkel, vagy asztali gépekkel.

Egy ideje már hallhatóak voltak azok a pletykák, amelyek a tajvani gyártó új asztali PC-jéről szóltak (itt természetesen az Eee-s gépre gondolunk). Az ASUS most minden kétséget eloszlatott a géppel kapcsolatban, ugyanis hivatalosan is bemutatta az Eee Box-ot.

eeebox1.jpg

Az Eee Box egy apró, helytakarékos, energiahatékony asztali PC, amely előbbi tulajdonságai mellett stílusos, remek kinézetű és elegáns megjelenésű. Természetesen igaz rá az Eee-filozófia, tehát könnyű rajta tanulni, dolgozni, és játszani is. A meglehetősen vékony PC óriási helyet takarít meg egy íróasztalon.

Express Gate, Green Design és a specifikáció - a cikk folytatása>
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.