Hirdetés
. Hirdetés

Eee Storage és Eee Download

|

Az ASUS 20 GB online tárhelyet és 3000 darab ingyenesen letölthető programot kínál majd az Eee PC-tulajdonosoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az ASUS valóban komoly erőforrásokat állít az Eee márka mögé: a tajvani gyártó - nagyjából a Microsoft Skydrive mintájára - bejelentette Eee Storage nevű szolgáltatását. Ennek keretében a vállalat minden Eee PC-tulajdonos számára 20 gigabájt online tárhelyet biztosít, és emellett elindul az Eee Download is, körülbelül 3000 ingyenes programot és játékot kínálva a felhasználóknak. A fájlmenedzselést tekintve drag-n-drop interfésszel ellátott rendszer a jövőben szélesebb kínálattal is szolgálhat: az ASUS tervei szerint a későbbiekben zenét és más tartalmakat is letölthetnek a felhasználók az oldalon keresztül.

A két szolgáltatás egyelőre csak a kínai felhasználók előtt nyílt meg, ám a híradások szerint nem kell sokat várnunk az Eee Storage és az Eee Download globális bemutatkozására sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.