Hirdetés
. Hirdetés

Égés a köbön a Microsoft-bemutatón

|

Az Edge böngésző lefagyása után a mérnök a Chrome-t telepítve folytatta az előadást.

Hirdetés

Hirdetés

Sok cikis jelenetet láthattunk már szakmai előadásokon, de ehhez foghatót keveset: egy Microsoft-mérnök a Google Chrome-ot töltötte le és telepítette, miután egy élő bemutatón a Windows 10 alapértelmezett böngészője, a Microsoft Edge a demó kellős közepén lefagyott.

Mindez akkor történt, amikor a mérnök virtuális gépekkel dolgozott a böngészőben, és a gyorsaság, amivel a letöltést végrehajtotta, arra enged következtetni, hogy nem először folyamodott ehhez a megoldáshoz.

Az Internet Explorert sok felhasználó rosszmájúan úgy nevezte, hogy "a legjobb böngésző a Chrome letöltésére", és a bemutatóból ítélve úgy tűnik, az utód is erre a megtisztelő címre pályázik. Ami azt illeti, nem is teljesített rosszul, mert a Microsoft mérnöke alig egy perc alatt letöltötte és telepítette a Google böngészőjét, és utána már zökkenőmentesen folytatódott a bemutató.

Mindezek alapján talán kicsit érthetőbb, hogy miért a Chrome a legnépszerűbb böngésző 59,48 százalékos részesedéssel, és a Microsoft Edge miért tart csupán 5,65 százaléknál...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.