Hirdetés
. Hirdetés

Egy dologban biztos verhetetlen a legfrissebb Opera böngésző

|

A lapok csoportosítására egyetlen más versenytárs se kínál ilyen praktikus eszközt.

Hirdetés

Hirdetés

Az Opera nem mondhat magáénak akkora piaci részesedést, mint a Chrome, és nem része a világ legnépszerűbb asztali operációs rendszerének, mint az Edge, mégis az egyik legjobb választás, ha sokoldalú böngészőt keresünk.

Most kijött a legfrissebb, 68. változat, amelynek egyik legfontosabb újdonsága az úgynevezett Workspaces (Munkaterületek) szolgáltatás.

A név magáért beszél: a funkcióval olyan munkaterületeket tudunk létrehozni az Operán belül, amelyekkel könnyebben kezelhetjük feladatainkat.

A szolgáltatás voltaképp egy új oldalcsoportosító lehetőség, és ilyesmit más böngészők is tudnak. Az Opera megközelítése azonban kiemelkedően praktikus.

A Workspaces segítségével különálló csoportokat hozhatunk létre, amelyek ikonok formájában elérhetők az oldalsávból.  A csoportokat átnevezhethetjük és kitörölhetjük, és könnyen elkülöníthetjük velük a munkához, illetve a személyes használatra szánt helyeket.

Jelenleg az Opera öt különböző munkaterület létrehozását teszi lehetővé, és ami nagy előny, a csoportok létrehozása a tapasztalatok szerint egyáltalán nem lassítja le a működést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.