Hirdetés
. Hirdetés

Egy Dynamics lépés az SAP felé

|

A Dynamics ERP-hez készült új megoldás biztosítja az üzleti folyamatok integrációját.

Hirdetés

A redmondi szoftvercég bemutatta új szoftver-interfész megoldását, amely felgyorsítja a Dynamics ERP rendszerek és nagyvállalati SAP üzleti megoldásokra épülő, kétszintű vállalatirányítási rendszerek bevezetését. Az új szoftver-interfésszel a nemzetközi és regionális vállalatoknak lehetőségük nyílik a cégközpontban működő SAP rendszerekhez flexibilis és gyorsan adaptálható Dynamics vállalatirányítási megoldást standrad módon illeszteni, mely hatékony megoldást jelent leányvállalataiknál, divízióiknál és fiókirodáiknál. A megoldás lehetővé teszi a központi és leányvállalati üzleti folyamatok összehangolását és mindkét szinten jelentkező elvárások egyidejű teljesítését.

 

 

 


A kétszintű Dynamics ERP konnektor lehetővé teszi az üzleti folyamatok egységes integrálását:
- Pénzügyi konszolidáció: automatizálható azon leányvállalatok részletes pénzügyi információinak továbbítása a központi SAP-rendszer felé, amelyek Dynamics üzleti megoldást használnak. A rendszer könnyebben kimutathatóvá teszi az egész szervezet pénzügyi teljesítményét.
- Több vállalat ellátási folyamatainak integrálása: a helyi és regionális disztribúció vállalatközi beszerzési és ellátási láncának integrálása lehetővé teszi az automatikus rendelésfeldolgozást.
- Termelésautomatizálás: a termelési és tervezési folyamatok összehangolása pontosabbá és rugalmasabbá teszi a gyártástervezést.

Ez az összehangolás egyszerűen testre szabható a Microsoft BizTalk Server segítségével, amely részletes technikai dokumentációt és adatmegfeleltetési sablont biztosít az elektronikus adatátvitelhez.

A Microsoft ügyfelei és partnerei 2010 harmadik negyedévétől tölthetik le az SAP Business Suite szoftvercsomaghoz készült Microsoft Dynamics ERP szoftver-interfészt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.