Hirdetés
. Hirdetés

Egy kis probléma a Windows 10 szeptemberi kumulatív frissítésével

|

A Windows 10 April 2018 Update verzió kumulatív frissítése egyes esetekben nem kezdeményezi a rendszer újraindítását.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 e havi frissítéseivel szerencsére nem akadt különösebb probléma, kivéve egyet, amely a hírek szerint néhány számítógépet érint csupán.

Egész pontosan arról van szó, hogy a Windows 10 April 2018 Update változathoz kiadott, KB4457128 jelű kumulatív frissítés egyes esetekben úgy telepítődik, hogy utána a számítógép nem kezdeményezi az operációs rendszer újraindítását, ami rendellenes viselkedés.

A megoldás pofonegyszerű, ha valaki azt tapasztalja, hogy a szóban forgó frissítést megfelelően telepítettnek jelzi a rendszer, de újraindítást nem kezdeményez, akkor manuálisan indítsa újra a számítógépet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.