Hirdetés
. Hirdetés

Egy nagyon hasznos funkció jön a Windows 10-be

|

Kevesebb munkával jár majd az operációs rendszer újratelepítése és naprakész állapotba hozása.

Hirdetés

Hirdetés

A várhatóan még ebben a hónapban megjelenő May 2020 Update nevű legújabb Windows 10-változat fontos újdonsága a felhőből való letöltési lehetőség, amelynek akkor vehetjük jó hasznát, ha valamilyen okból újra kell telepítenünk, alapállapotba kell hoznunk az operációs rendszert.

Most, ha a Gépház Frissítés és biztonság moduljának Helyreállítás oldalán a Gép alaphelyzetbe állítása lehetőséget választjuk, az újratelepítés a helyben tárolt fájlok (vagyis egy régebbi verzió) felhasználásával történik meg. Ezzel szemben a felhöből való letöltés opció a Windows 10 legfrissebb változatát teszi fel a számítógépre, így nem kell már bajlódnunk a legújabb kiadásra való frissítések telepítésével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.