Hirdetés
. Hirdetés

Egykilós táblagép a Fujitsu Siemenstől

|

A Fujitsu Siemens ultrakönnyű, könnyen átalakítható noteszgépe, a Lifebook P1610-es 3G-s chippel ellátott változatban is megjelenik.

Hirdetés

A P19610-ás típusszámú, új Fujitsu Siemens Lifebook ultrakönnyű, csupán egy kilogrammot nyom (a hatcellás akkumulátorral a súly 200 grammal nő). A kijelzőt (ami 8,9 hüvelykes, 1280×768 pixel felbontású TFT WXGA) 360 fokban el lehet fordítani, így a noteszgép könnyen táblagéppé alakítható át.

Processzora Intel Core Solo 1,2 GHZ, az Intel 945GMS lapkakészlete található benne. A gépben Wi-Fi chip és Bluetooth is megtalálható, de hamarosan megjelenik az adatátvitelre (telefonálásra tehát nem) használható 3G chip is.

A gépbe kétféle akkumulátort lehet rendelni: háromcellás 2600 mAh vagy hatcellás 5200 mAh lítium ionost. Az akkumulátor függvényében az üzemidő 4,5 vagy 9 óra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.