Hirdetés
. Hirdetés

Egymásba gabalyodott a Teams és az SAP

|

A Microsoft és az SAP bejelentette, hogy a Teams-et összekapcsolják a német fejlesztő néhány üzleti alkalmazásával. Az új lehetőségek még idén megjelenhetnek a termékekben.

Hirdetés

A Microsoft integrálni akarja a Teamset az SAP több üzleti alkalmazásával, hogy a dolgozók a kollaborációs platform elhagyása nélkül tudjanak egymással információkat megosztani. A két cég legfrissebb bejelentése szerint az egyik érintett SAP-program a S/4HANA nagyvállalati forrástervező (ERP) alkalmazás lesz, amely igen népszerű a világ legnagyobb vállalatai körében.  Az integráció eredményeként az SAP-felhasználók a Teams-en belül, a képernyők váltogatása nélkül tudnak majd adatokat cserélni egymás közt.

Hirdetés

Hasonló összekapcsolást terveznek az SAP SuccessFactors HR alkalmazásával, amely új technikákat kínál a dolgozók közti tudásmegosztásra, továbbá az SAP Sales Clouddal, amely lehetővé teszi, hogy a dolgozók közvetlenül az ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) platformról hívják fel az ügyfeleket.

A bejelentés egy szélesebbkörű megállapodás része, amelynek keretében a Microsoft Azure felhő-infrastruktúráján fogják hosztolni az SAP S/4HANA-át. A 115 milliós napi aktív felhasználói táborral rendelkező Teams és az SAP-termékek integrációját 2021. közepéig tervezik tető alá hozni.

A Teams már jelenleg is számos népszerű üzleti applikációval van összekapcsolva, és olyan fejlesztőkkel működik együtt, mint a Workday, a Salesforce. Emellett integrálva van a redmondi szoftverház saját, Microsoft Dynamics 365 platformjába is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.