Hirdetés
. Hirdetés

Egyre laposabb a Samsung választéka

|

A Samsung Electronics előállt a világ legvékonyabb, rádió- és műholdas tévéadások vételére alkalmas telefonkészülékével, az SCH-B500-assal.

Hirdetés

Az SCH-B500-as ez idő szerint a legvékonyabb forgalomban levő készülék, mely támogatja az S-DMB (Satellite Digital Mobile Broadcasting - Műholdas Digitális Mobil Adás) szolgáltatást. A készülék mindössze 13,5 milliméter vastag, ez mindössze fele a 2005 elején megjelent első S-DMB modelleknek. A telefon hosszúsága 101 milliméter, szélessége 52 milliméter.

A telefon kompatibilis a CDMA2000 1x EVDO mobiltelefonos szabvánnyal, 2 megapixeles digitális kamerát, 240×320-as felbontású QVGA kijelzőt, MP3 lejátszót, Bluetooth kapcsolatot és TV kimenetet is tartalmaz. A dokumentumkezelő rendszer mellett érdekesség a hangoskönyv funkció, mely három tündérmesét képes négy nyelven, angolul, koreaiul, kínaiul és japánul felolvasni.

Az SCH-B500 és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások egyelőre csak Dél_koreában hozzáférhetőek, mivel a TU Media, az S-DMB rendszer szolgáltatója egyelőre az ázsiai országon kívül nem biztosít lefedettséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.