Hirdetés
. Hirdetés

Egyre népszerűbbek az üzenetküldő appok

|

A WhatsApp jelenleg legalább 50 százalékkal több üzenetet továbbít, mint a teljes globális sms rendszer.

Hirdetés

Több mint 2,1 milliárdan használják a közösségi üzenetküldő appokat - többek között a WhatsApp-ot, a Messengert és a WeChatet - a Portio Research adatai szerint. A Pew Research Center statisztikái szerint a 18-29 éves okostelefon-tulajdonosok 49 százaléka használ valamilyen üzenetküldő appot, amelyek viszonylag népszerűek az idősebb korosztályok körében is: a 30-49 évesek 37 százaléka, az 50 éves vagy idősebb mobilosoknak pedig a 24 százaléka cseveg velük rendszeresen. A Facebook tulajdonában van a két legnagyobb üzenetküldő platform: a WhatsApp 900 millió, a Messenger pedig 700 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik. Őket követi a Kínában használt WeChat több mint 600 milliós havi aktív felhasználói táborral.


A WhatsApp - amelyért a Facebook 21,9 milliárd dollárt fizetett - tavaly 7 trillió üzenetet kézbesített. A szolgáltatás jelenleg legalább 50 százalékkal több üzenetet továbbít, mint a teljes globális sms rendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.