Hirdetés
. Hirdetés

Egyre többet fektetnek az OLED technológiába

|

Az OLED még gyerekcipőben jár, és elterjedni is csak nemrég kezdett.

Hirdetés

Az OLED (Organic Light Emitting Diodes) még eléggé gyerekcipőben jár, és elterjedni is csak az utóbbi rövid időben kezdett. Bár az igazi népszerűségig még hosszú át vár a technológiára, az egyre növekvő befektetések ezt valamivel csökkenthetik. 

A háttérvilágítást nélkülöző technológiából sokan szeretnének profitálni, ezt bizonyítja például a Samsung és az LG folyamatos bírósági csatája is a másik féllel a vélt szabadalomsértésekről és lopásokról. 

A jelentések szerint az idei évben kevesebb mint 10 000 OLED-es tévépanelt gyárthatnak, azonban ahogyan a gyártók felkészülnek a termelésre, ezzel párhuzamosan a vállalatok egyre többet fektetnek a technológiába. 2014. és 2015. között az effajta panelek eladásai 1,7 millió darabra emelkedhetnek. Bár ez még mindig nem sok, a 10 000-hez képest nagy előrelépés lehet az ágazat számára. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.