Hirdetés
. Hirdetés

Egyszerű gépelés mobilon a bottá feltekerhető klaviatúrával

|

Mobil eszközök kényelmes használatát teszi lehetővé a pálcává összetekerhető, teljes méretű hordozható klaviatúra.

Hirdetés

A berlini IFA 2015 kiállításon mutatja be az LG feltekerhető, vezeték nélküli, hordozható klaviatúráját, az LG Rolly-t, amely más hordozható eszközeitől eltérően a négy billentyűsor mentén hajlik fel. Így egy könnyen hordozható "pálcává" áll össze, amely egyszerűen zsebre vágható, mint egy pénztárca. A jó kontrasztú billentyűzettel és a kihajtható mobil állvánnyal ellátott Rolly klaviatúra 17 milliméteres billentyűzettávolsága közel olyan nagyságú, mint az átlag asztali billentyűzetekre jellemző 18 milliméteres távolság. Az ellenálló és tartós polikarbonátból, valamint fekete ABS műanyagból készült billentyűzet használatakor az okostelefonokat és tableteket két erős, kihajtható kar tartja egyenesen. A Rolly kihajtásával az automatikus párosítás funkció azonnal bekapcsol, amelynek révén Bluetooth 3.0-s technológiával egyszerre akár két mobil eszközhöz is csatlakozhat a billentyűzet. A két eszköz között egyszerűen, egy gombnyomással lehet váltani. Gyári adatok szerint a Rolly billentyűzet átlagos használat esetén, egyetlen ceruzaelemmel akár három hónapig is működik.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.