Hirdetés
. Hirdetés

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

|

A szervezeteken kívüli elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Hirdetés

Elektronikus aláírás, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam

Sokszor várták már az elektronikus ügyintézés vagy akár az elektronikus számlázás széleskörű elterjedését. Sokszor meg is jósolták a különböző elektronikus közigazgatási és üzleti ügyintézés általánosabb felhasználását - most viszont úgy tűnik, hogy tényleg áttörés előtt állunk.

Hirdetés

Eddig a technológia létrejöttétől elkezdve az eddig eltelt időszakban a józan ésszel elvárhatónál lassabb ütemben bővül a digitális ügyintézés Magyarországon.

Elektronikus aláírás tanfolyam
Elektronikus aláírás tanfolyam

A magyar közigazgatás közeljövőre tervezett teljes elektronizálása azoban már most megköveteli az ehhez szükséges kultúra megteremtését a vállalkozásoknál. Annál is inkább mert a teljes átállásig folyamatosan bővülnek a kötelező vagy választható elektronikusan intézhető ügyek köre. Bármely vállalkozást, szervezetet érint partnerének elektronikus számlázásra áttérése is.

A szervezeteken kívüli, szervezetek közötti elektronikus aláírás felhasználás mellett a belső folyamatok hatékonyságát és hitelességét is növeli az e-aláírás alkalmazása - elmozdulva a fenntarthatóság és papírmentesebb és költségkímélőbb iroda irányába.

Ezeknek az ismereteknek az elsajátítását, a felkészülést teszi lehetővé a terület elismert szakértőjének a Netlocknak a közreműködésével a CW Akadémia keretén belül elinduló Elektronikus aláírás a gyakorlatban, hitelesség az üzleti folyamatokban, hiteles dokumentumkezelés tanfolyam. (A tanfolyam előadóihoz csatlakozott a MultiSoft Kft., amely a vállalatirányítás és dokumentumkezelés szakértőjeként a szervezeti gyakorlati alkalmazásról tart előadást).

Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés és üzleti folyamatok

A képzés célja az elektronikus aláíráshoz kapcsolódó alapvető jogi, műszaki, szabvány és gazdasági fogalomrendszer ismertetése, valamint a már megvalósult és hatékonyan működő, elektronikus aláíráson alapuló rendszerek bemutatása.

A tanfolyamunk célközönsége az elektronikus ügyintézésben érintett vezetők, gazdasági és folyamatszervező szakemberek valamint az elektronikus aláírás technológia iránt érdeklődők - azaz oktatásunk nem csak informatikusoknak hasznos és ajánlott!

Időpont: 2014. május 29., csütörtök (amennyiben a tanfolyam érdekli, az időpont nem alkalmas, kérjük jelezze, hogy később induló tanfolyamainkról értesíthessük!)

Hely: IBM Magyarország - INFOPARK - 1117 Budapest, Neumann János utca 1.
Kedvezményes ellenérték 2014. április 24-ig: HUF 19.900,- (+ kedvezményes vizsgadíj - HUF 5.000,-) (HUF 39.000,- + 10.000,- vizsgadíj helyett)

Jelentkezzen MOST! A nagy érdeklődés miatt és a terem kapacitásának szűkössége miatt a jelentkezések elfogadása a beérkezés sorrendjében! Jelentkezési lap: Az elektronikus aláírás a gyakorlatban, hiteles dokumentumkezelés - vizsgalehetőséggel és szakmai névjegyzékkel >>>

Tervezett tematika

A hitelesség fogalomrendszerének megértése, hitelesség (joghatás) az üzleti életben, hitelesség a dokumentumkezelésben
Az elektronikus aláírás alapjai, a PKI rendszer, a tanúsítványok
Az elektronikus aláírások osztályozása, e-aláírás a gyakorlatban
Elektronikus aláírás jelentősége a szervezet kockázatkezelésében, biztonságában
Hitelesség és joghatás a szervezetek közötti folyamatokban
Hitelesség és joghatás a szervezeti üzleti folyamatokban
Az elektronikus aláírás és az ügyintézés kapcsolata, a vállalkozás elektronikus aláírás használatának bemutatása (példák)
Az e-számla üzleti használata, e-adózás és e-számla stb.
Elektronikus aláírás használata a vállalat, a vállalkozás üzleti folyamataiban, dokumentumkezelésében
A hiteles elektronikus dokumentumkezelés

A jelentkezők a visszaigazolásban pontos tematikát kapnak majd!

Kérdés, kapcsolat, információ
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
CW Akadémia mail >>>

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.