Hirdetés
. Hirdetés

Elhárultak az akadályok a Windows 10 frissítése elől

|

Immár bárki telepítheti az operációs rendszer legújabb stabil verzióját, az October 2018 Update-et.

Hirdetés

Hirdetés

Megszüntette a Microsoft az utolsó blokkolást a Windows 10 operációs rendszer October 2018 Update változata esetében, így már bárki a számítógépére telepítheti a jelenleg legfrissebb Windows-kiadást. A döntés hátterében az áll, hogy a szoftvergyártó az Intellel együttműködve megszüntette az utóbb videóvezérlőivel kapcsolatos problémákat.

Eddig azok a felhasználók nem tudtak továbbfejleszteni az October 2018 Update-re, akik az Intel vezérlőinek 24.20.100.6344 és 24.20.100.6345 jelű változatait használták. Az Intel már jóval korábban kiadta a vezérlők javított verzióját, azonban a Microsoft fenntartotta a blokkolást, időt adva a gyártóknak és a felhasználóknak a telepítésükre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.