Hirdetés
. Hirdetés

Elindult a Microsoft cool oldala

|

A Wave weboldalán a redmondi szoftvercég egy helyen kívánja bemutatni legérdekesebb megoldásait.

Hirdetés

A Microsoftot a legtöbben a Windows operációs rendszerrel azonosítják, pedig a redmondi szoftvercég a mellett rengeteg más mindennel is foglalkozik. Ennek demonstrálására a cég szakemberei létrehoztak egy weboldalt, ahol a legérdekesebb fejlesztéseiket igyekszenek bemutatni.

 

ms_wave.jpg


A Microsoft Wave oldalán ennek megfelelően jelenleg olyan technológiák találhatóak meg, mint a háromdimenziós képalkotásra képes Photosynth, a mobilkódos Tag, a zenekészítésre alkalmas Songsmith, az eszközök közötti fájlszinkront nyújtó Live Mesh, a silverlightos Deepzoom, a világűrt böngésző Worldwide Telescope, a Surface, valamint az Xbox konzolokhoz készülő mozgásérzékelős Project Natal. Mindemellett a szoftvercég szakemberei azon videót is feltöltötték, amelyben 2019-es víziójukat fogalmazzák meg.

Az oldal egyébként sem jelenről, inkább a jövőről szól, hiszen például a Surface, a Tag és a Live Mesh megoldásnak is van még hova fejlődnie. A Wave készítői elmondásuk alapján csak utat szeretnének mutatni, s bemutatni, hogy a Microsoft termékpalettájában sok "cool" technológia is szerepel.

"Az Egyesült Királyság csapata által felügyelt oldal létrehozását már régóta terveztük, miközben a Wave célja nem az eladás, csupán be szeretnénk mutatni milyen remek és érdekes megoldások kerülnek ki a Microsoft boszorkánykonyhájából" - írja Steve Clayton a Microsoft bloggere és az oldal termékmenedzsere.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.