Hirdetés
. Hirdetés

Elképesztő kamerával jön a Samsung Galaxy S11

|

A hírek szerint a dél-koreai gyártó 2020-as csúcsmobilja 108 megapixeles érzékelőt kap.

Hirdetés

Hirdetés

Már a Samsung Galaxy S11-ről megjelent első sajtófotók alapján sejtettük, hogy a mobil kameraszekciójában a gyártó nagy dobásra készül, és most végre kőrvonalazódni látszik, mire számíthatunk.

A Bloomberg jelentése szerint a Samsung 2020-as csúcsmobilja 108 megapixeles szenzort kap a főkamerában, ezenkívül lesz benne egy ultraszéles és egy ötszörös teleobjektív lencse is, valamint egy olyan ToF (time-of-flight) kamera, mint a Galaxy Note 10 Plusban.

A dél-koreai gyártó a 108 megapixeles és az ötszörös optikai zoomos kamerát második összehajtható mobiljába is be akarja építeni.

A 108 megapixeles érzékelőt egyébként a Xiaomi futurisztikus Mi Mix Alphája is használni fogja, és már most találkozhatunk vele a Mi Note 10-be. A Samsung mindenesetre nagyon bízhat benne, ha erre vált át talán legrangosabb terméksorában, amely a 2016-os Galaxy S7 óta lehorgonyzott a 12 megapixeles érzékelőknél.

Természetesen a megapixelek száma még nem minden, de az már most biztos, hogy a Galaxy S11 kamerája alaposan különbözni fog az elődökétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.